Slovensko English Deutsch Italiano FrenchT: +386 (0)2 250 9886, E: info@agencija-m.com

PREDSTAVITEV

Agencija M smo družinsko podjetje, začetki našega poslovanja segajo v leto 1995, izkušnje s področja turizma, vodenja in organiziranja izletov ter potovanj pa so stari precej več. Zagon novemu podjetju so ob ustanovitvi Agencije M dala predvsem brezplačna vodenja po Mariboru, storitev, ki jo še danes opravljamo s posebnim veseljem, ter projekt Odkrivajmo zaklade Slovenije, za katerega nam je Združenje za turizem in gostinstvo pri Gospodarski zbornici Slovenije podelilo priznanje in zlato plaketo.


STORITVE

  • Za zaključene skupine (podjetja, društva, zveze, šolske skupine, kolektive, poslovne partnerje) organiziramo izlete, potovanja in strokovne ekskurzije po naročilu po Sloveniji in tujini.
  • Za individualne goste vsako leto razpišemo nekaj zanimivih izletov.
  • Organiziramo krajša ali daljša kvalitetna vodenja po Mariboru (v slovenskem, hrvaškem, nemškem, angleškem, francoskem, španskem, italijanskem in švedskem jeziku).
  • Organiziramo praznovanja in srečanja »nekoliko drugače«. Za vse, ki želijo popestriti družinsko srečanje, obletnico ali drug osebni jubilej pripravimo bogato in zanimivo kombinacijo izletniškega, kulturnega in kulinaričnega doživetja.
  • Trudimo se privabiti tuje goste v Maribor in Slovenijo: prek naše agencije so Slovenijo na eno- in večdnevnih izletih spoznavali že ameriški, angleški, avstralski, nemški, švedski in avstrijski gostje.

REFERENCE

Zadovoljstvo in vračanje »starih« gostov sta naša največja nagrada. Tako že več let uspešno sodelujemo s številnimi podjetji, društvi, zvezami in šolami. Naj jih omenimo samo nekaj: Nova KBM, Višja šola za gostinstvo in turizem Maribor, profesorski zbor Višje strokovne ekonomske šole Murska Sobota, kolektiv Mariborske knjižnice, Univerzitetna knjižnica Maribor, Združenje ravnateljev višjih strokovnih šol Slovenije, časopisna hiša Večer, profesorski zbor Ekonomsko poslovne fakultete v Mariboru, Združenje gospodarstvenikov Maribor, Elektrotehniško društvo Maribor, Hortikulturno društvo Maribor, Območna obrtna zbornica Ljubljana-Bežigrad, Pokrajinski muzej Maribor, Pokrajinski muzej Ptuj, Gasilska zveza Maribor, Društvo izgnancev Slovenije, Protestantsko društvo Primož Trubar, kolektivi raznih OŠ in SŠ, ter učenci OŠ in dijaki srednjih šol v okviru programa obveznih izbirnih vsebin in maturantskih ekskurzij.

Poleg zadovoljnih gostov je naše delo, trud in prizadevanja l. 1999 priznalo tudi Združenje za turizem in gostinstvo pri Gospodarski zbornici Slovenije, ko nam je podelilo priznanje in zlato plaketo.

UTRINKI IZ POTOVANJ

OGLEJTE SI UTRINKE IZ ENAJSTDNEVNEGA POTOVANJA PO SKANDINAVIJI JULIJA 2014 Z AGENCIJO M

OGLEJTE SI ODDAJO SLEDI RTV SLOVENIJA O ŠESTDNEVNEM POTOVANJU PO ITALIJI Z AGENCIJO M; AVTORICA ODDAJE JE GA. DARJA KOREZ KORENČAN.

Partnerji

Kje nas najdete

Kontakt

E-novice

EDEN55plusNW

Partizanska cesta 5
2000 Maribor, Slovenija

Delovni čas:
od ponedeljka do petka:

od 9.00 do 12.00 in

od 13.00 do 16.00 

+386 (0)2 250 9886

+386 (0)41 468 594

+386 (0)2 250 9887

info@agencija-m.com
Vpišite vašo E-pošto*
CAPTCHA
Prepišite znake iz slike*

©2011 | Vse pravice pridržane Agencija MIzdelava spletnih strani: COMMA